standard és egyedi szauna, infraszauna, fürdődézsa, virágdézsa
gyártás és forgalmazás

Merülő dézsa, szauna kád, fa fürdőkád

Merülő dézsa, szauna kád, fa fürdőkád

Ki ne álmodott volna még arról, hogy az infraszauna vagy a szauna mellett saját csobbanó medence szolgálja a felfrissülést. Az általunk készített merülő dézsák és akácfából készült kádak egyaránt kiválóan használhatók az infraszauna, vagy a szauna után, vagy akár egy kellemes nyári pancsoláshoz. A merülő dézsa és szauna kád mellett, fa fürdőkádjaink akár a fürdőszobában, a rendszeres napi tisztálkodáshoz is használhatók.

A természetes szárítású akácfából készült szauna dézsa és fürdőkád rendkívül ellenálló a párával, a mechanikus sérülésekkel és az időjárással szemben is. Az Ön kényelmét beépített ülőke, vagy kivehető háttámla szolgálja. A dézsa oldalához állítható létra vagy lépcső, pedig az idős emberek számára is lehetővé teszi a könnyed ki és bejutást. A merülő dézsa vagy szauna kád oldalára helyezett szappan- vagy pohártartó polc szintén jó szolgálatot tesz az infraszauna használata utáni ejtőzésben. Minden merülő dézsa és fa fürdőkád saválló lefolyóval szerelt, így kezelésük egyszerű, gond nélkül csatlakoztathatók a szennyvízhálózathoz.

Minden merülő dézsa rendelhető anyagából kialakított lábbal, natúr, illetve olajjal, vagy lakkal kezelt felülettel.

A kör alakú szauna kádak előnye, hogy több személy egyidejű fürdőzését teszik kényelmessé. A szauna kád beépített vízmelegítő kályha segítségével még komfortosabbá tehető. Az ovális dézsa általában kisebb hely és vízigényű, rendkívül ízléses megjelenésű, bátran állítsa be akár kis helyre is, például az infraszauna mellé.
Virágtartók

Az általunk készített virágtartó dézsák szintén természetes szárítású akácfából készülnek, még kültéren is 15-20 éven keresztül bátran használhatók. A virágedények merevítését horganyzott bevonatú, vagy feketére festett acélpántok adják, a virágdézsa felülete az egyedi kívánságok szerint natúr, olajjal kezelt, lakkozott, vagy pácolt kivitelű. A fa virágtartó mozgatása, a kialakított fogantyúk segítségével egyszerű és praktikus, a nagyobb méretű dézsa alá kerekek beszerelése is megoldható. A virágdézsák szellőzéséről a kétféle lábtípus gondoskodik.

Az „x” lábon álló virágos hordó kiváló dekorációs elem a teraszokon, amivel akár a térelválasztást is könnyedén megoldhatja.

A fa balkonláda ablakok, párkányok és korlátok tartós, dekoratív virágtartó megoldása.
A sarokba állítható körcikk virágtartó nemcsak a félreeső sarkok díszítő eleme, de egy kis kreativitással különleges formai játékok hozhatók létre.

A szögletes virágedények különleges, virágokból, cserjékből álló kompozíciók összeállításra nyújtanak kiváló lehetőséget.
A felfüggeszthető virágtartó dézsa szintén üdítő látványeleme minden kerti terasznak.
Vizes hordók, vizesdézsák

Az esővíz felfogására esztétikus megoldást jelent a széles méretválasztékban készülő akácfa vizes hordó és vizes dézsa felállítása az esőcsatorna alá.
Palacktartók, dekorációs hordók

Felületkezelt palacktartóink három különböző méretben készülnek, 7, 15, illetve 24 üveg tárolására nyújtanak esztétikus és biztonságos megoldást. Akár a borospincében, akár a konyhában vagy a nappaliban helyezi el, a helyiségnek szemet gyönyörködtető dísze lesz.

Dekorációs hordó széles méretválasztékban, ajtós vagy ajtó nélküli kivitelben rendelhető. A különböző méretű hordókból kialakított asztalok, székek, a pincék és présházak teljes értékű használati tárgyait képezhetik.

Különböző méretben rendelhető, 5 - 10 literes kisméretű hordó fajták csak részben dísztárgyak, hiszen bor vagy pálinka tárolására ugyanúgy alkalmasak, mint nagyobb társaik
Boroshordók

A sorszámozott barrique hordók természetes úton 1-3 évig szárított, válogatott magyar tölgyfából, igény szerinti pörköléssel készülnek, 225 és 300 literes méretben.

Gondosan válogatott tölgy-, akác- és szederfából készített magyar típusú boroshordók 20-1200 literes méretben rendelhetők. Az akáchordók főleg a savasabb fehér borok tárolására alkalmasak, borpárlatok, pálinka érlelésére inkább a tölgy- és a szederhordókat ajánljuk.

Szauna és Dézsa Online

Elérhetőségeink, kapcsolat

Tel. 06-20-563-7579 

Cím: 2851 Környe, Beloiannisz u. 142

E-mail: andras.kubinger@gmail.com

Fax: 06-34-657-060

Nézze meg galériánkat!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön elsők között legújabb akcióinkról, friss híreinkről, új termékeinkről!