standard és egyedi szauna, infraszauna, fürdődézsa, virágdézsa
gyártás és forgalmazás

Egyedi finn szaunák

Szaunakabinjainkat gondos egyeztetés után pontosan vevőink igényei alapján alakítjuk ki. Az elsődleges szempont munkánk során a kiváló alapanyagok használata és a precíz munkavégzés. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy olyan kabin szülessen, amit tulajdonosa évtizedek múltán is megelégedéssel használ majd.

Kombi szaunák

Kombi szaunáinkba Philips Vitae infrasugárzókat használunk. Ez a fajta sugárzó bírja azt a pára és hőterhelést amit a finn szauna jelent. Mindemelett az infravörös sugárzás legszélesebb spektrumát nyújtja a ma kapható infrasugárzók között.

A szemben lévő infrasugárzókat a nagyobb kabinoknál plafonról lehajtható kialakításúra tervezzük. Ennek köszönhetően elérjük, hogy finn szaunázásnál a sugárzók ne legyenek útban, infraszaunázásnál viszont az optimális 50 cm-re helyezkedjenek el testünktől. Ha a sugárzó ennél nagyobb távolságra lenne, hatását teljes mértékben elveszítené. Ez a megoldás természetesen drágább, mintha egyszerűen a szemben lévő falra helyeznénk a sugárzót, minőségben azonban megalkuvást nem ismerünk.

Szauna és Dézsa Online

Elérhetőségeink, kapcsolat

Tel. 06-20-563-7579 

Cím: 2851 Környe, Beloiannisz u. 142

E-mail: andras.kubinger@gmail.com

Fax: 06-34-657-060

Nézze meg galériánkat!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön elsők között legújabb akcióinkról, friss híreinkről, új termékeinkről!